Primavara capricioasa ca o femeie

Primavara asta parca ar fi o femeie intrata la menopauza…Ba isi da pletele scurte pana la umeri si verzi pe spate si rade in hohote, ba plange zile intregi. O zi o ia cu calduri, de iesim in oras in maneca scurta si deodata incepe sa ninga si ne prinde atat de dezbracati departe de casa. In altele simte fiori de gheata in tot corpul…

E-o primavara cu toane calde si reci, cu pomi infloriti prea devreme si seamana cu o femeie nehotarata care a intrat intr-un sex shop si nu stie ce sa isi cumpere.

Cand este nervoasa secutura cu putere pomii infloriti si in vazduh lanseaza o mare de petale albe si roz, delicate si placut parfumate.

leten-x-9-retractable-mastorbator

Gradinile, copacii, iarba si florile sunt pentru ea vibratoare .

E femeia-copila si femeia-matura care ba alearga pe varful picioarelor, ba se plange de dureri ingrozitoare de sale. Sunt zile in care peste rochia inflorata in clos cu care se joaca vantul isi pune o pelerine de ploaie sau un halat din care nu i se mai vad formele frumoase.

Poate ca se comporta in acest fel din gelozie, stiind ca vremea ei este pe sfarsite si oamenii asteapta o femeie mai frumoasa si mai proaspata in miscari, cu carnea ca o cireasa pietroasa. Toti ochii insetati de frumusete si de odihna ai oamenilor cauta semnele verii la orizont, iar de ciuda, primavara ii transforma in jucarii sexuale .

E primavara si inca se aprind focurile in sobe si ne incalzim unii de altii spunandu-ne cuvinte calde. Este o primavara atipica pe care am asteptat-o cu dor, sperand sa ne dezlege de zapezile grele, de vanturi si de ploi.

Ei, ciclurile vietii isi urmeaza ritmul lor alert si ne trezim in iarna vietii regretand tot ce am irosit sau tot ce am fi putut face si ne-am refuzat, fara sa stim de ce!

E timpul sa alergam desculti prin iarba, sa admiram cu priviri indragostite macii ce mor din prea multa frumusete, sa ne bucuram de o imbratisare si sa daruim un sarut pe buze umede carnoase si perfecte sau pe un obraz de portelan!

About The Author