Huse de top pentru un smartphone de top

Pe cat de asteptat a fost Samsung Galaxy S10 pe atat de asteptat a fost si Huawei P30, un smartphone care de mult timp s-a anuntat a fi principalul rival al lui S10 si care se pare ca nu a dezamagit, nici ca design, nici ca performanta. Astfel cele doua smartphone-uri au configuratii asemanatoare din mai multe puncte de vedere. Cu toate acestea, un lucru este clar, atat in cazul acestora doua cat si in cazul oricarui alt smartphone, si anume protectia acestuia.

Protectia unui smartphone este esentiala, mai ales in ceea ce priveste ecranul care este si fragil si sensibil. Multe modele au display-uri de tip Infinity care acopera toata partea din fata sau cel putin o mare parte din aceasta. Alegerea este simpla, o folie de protectie, care sa protejeze ecranul de zgarieturi sau urmele de amprenta care raman mereu. Dar aceasta metoda nu este eficienta si impotriva cazaturilor si loviturilor, ecranul fiind expus automat la contactul cu solul sau obiectele pe care poate cadea de accea este nevoie de ceva si mai eficient, o husa de protectie, care sa imbrace telefonul si sa il protejeze de eventualele zgarieturi, lovituri sau socuri.

bgsm_categ_footer_p30

Cei de la magazinul BrandGSM stiu cat de importanta este protectia unui smartphone, mai ale a unuia cu un pret atat de mare ca P30. Desigur ca nu este deloc greu a-l duce la un service insa acest lucru va insemna sa il tinem acolo pentru cateva zile si posibil si costuri destul de mari, pentru ca, avem garantie, dar aceasta nu acopera toate tipurile de accidente. Astfe, cei de la BrandGSM ne recomanda cu incredere huse telefoane de cea mai buna calitate, care pot fi gasite in magazin la preturi accesibile. Totodata, ei sunt primii care au adus pe piata din Romania huse de protectie pentru Huawei P30 si incearca cu fiecare nou model de smartphone sa respecte cerintele clientilor lor.

Fara indoiala ca in magazinul online putem gasi huse Huawei P30 pe placul oricaruia dintre noi. Avem posibilitatea de a ne alege modelul, materialul din care este realizata, culoarea si chiar si imprimeurile de pe acestea, daca dorim ceva mai deosebit. Cu doar cateva click-uri avem acces la peste 3000 de modele de huse pentru numeroase brand-uri si modele de smartphone-uri, cele pentru Huawei P30 fiind disponibile in magazin inca din toamna anului 2018.

Foarte utila este functia de precomanda, introdusa de curand in magazin, care ne permite sa ne comandam o husa preferata chiar daca aceasta nu mai este in stoc. Asa ca, de cum va fi reintrodusa o putem primi in cel mai scurt timp. Putem alege sa primim modelele alese de huse P30 acasa sau la unul dintre magazinele fizice din tara, care pot fi gasite in capitala si alte 4 mari orase. Totodata, si in aceste magazine putem gasi anumite modele de huse si alte accesorii GSM.

Pentru cei din magazinul BrandGSM sunt foarte importante parerile clientilor, de accea ne invita ca de fiecare daca cand cumparam de la ei sa le oferim si un review in care sa spunem daca am fost multumiti sau nu de produsele si serviciile oferite.

About The Author