Biomania.ro – bauturi delicioase pentru o viata sanatoasa

Nimeni nu va argumenta faptul ca cel mai valoros si mai de pret lucru este propria sanatate. Dupa cum stii, baza unui stil de viata sanatos este o nutritie adecvata. Cu toate acestea, urmand o dieta, trebuie sa ai grija nu numai de ceea ce consumi, ci si de calitatea produselor, asa ca recomandarea noastra este sa alegi produsele bio. In prezent, produse cu adevarat sanatoase sunt cele pe care le gasesti in magazinul online biomania.ro. Aceste produse contin o mai mare cantitate de minerale, vitamine si nutrienti decat produsele conventionale. Trebuie sa alegi produse care nu contin substante periculoase pentru sanatatea umana. Este foarte dificil sa gasesti in practica produse cu adevarat sanatoase. De aceea ai nevoie de magazinul online biomania.ro.

Putina viziune si multe vitamine

Este nevoie de o ceasca de viziune, putina determinare, o litera de vitamine, o uncie de inovatie si o lupta acerba in batalia pentru alegerea produselor bio. Pentru ca lumea sa se dezvolte sanatos, are nevoie de putina viziune, iar pentru acest lucru, nu trebuie decat sa intri in magazinul online biomania.ro. Misiunea acestui magazin, si ceea ce il face lider pe piata in domeniu, este de a impartasi pasiunea pentru o nutritie curata, pe baza de de ingrediente certificate provenite din agricultura ecologica, prin educatie si prin exemplificare. Se ofera clientilor o gama larga de solutii de nutritie de prima importanta si inovatoare. Pentru a-si respecta angajamentul, reprezentantii magazinului online, imbunatatesc si maresc in permanenta gama de produse.
Toate acestea nu sunt doar cuvinte pe hartie. Intruchiparea acestei viziuni si a misiunii de a face lumea si mancarea lor mai buna, poate fi vazuta in magazinul online cu produse bio. Reprezentantii magazinului online traiesc si respira viziunea si misiunea, prin valorile de baza pe care le-au creat impreuna. Atitudinea, pasiunea si dedicarea pentru o nutritie sanatoasa, sunt secretul succesului biomania.ro. Daca nu crezi acest lucru, biomania.ro iti arata:

Bauturi vegetale bio

Lapte vegetal bio este un produs certificat ecologic, cu continut scazut de calorii, obtinut prin utilizarea materiilor prime vegetale provenite din agricultura ecologica. Este o alternativă a laptelui tradițional, de vaca, putand fiind realizat din soia, nucă de cocos, orez, ovaz, mei,  etc., care ajuta la adoptarea unui stil de viață sănătos si activ, in egala masura.
biomania_1
Bautura cocos – Multi oameni nu stiu ca apa din nuca de cocos are o structura practic similara cu plasma sanguina, care este prezenta in fluxul sanguin al tuturor oamenilor. Nuca de cocos mai prezinta o proprietate deosebita, si anume aceea ca contine in proportie de 90% grasimi saturate, asa numitele grasimi bune, care ajuta la absorbtia calciului in oase. In prezent, bautura cocos este folosita in aproape toate tarile lumii, fiind foarte populara datorita proprietatilor sale deosebite.
biomania_3

Bautura bio din caju si cocos – Ca si bautura de migdale, bautura bio din caju si cocos are un continut mai redus de grasimi. Nucile de caju au proprietati nutritive valoroase si sunt bogate in elemente esentiale precum cupru, mangan, triptofan, magneziu si fosfor. Nuca de cocos contine cantitati importante de vitamine din complexul de B-uri, fier, mangan, cupru, fosfor, seleniu, magneziu, potasiu si zinc.
biomania_2

About The Author