Ceasul elvetian este mereu la moda

Inca de pe timpul bunicilor, am auzit vorbindu-se de precizia si calitatea ceasurilor elvetiene. Un ceas elvetian nu numai ca era ceva ce inspira calitate, dar, spuneau bunicii, te tineau o viata. Imi aduc aminte de bunicul meu avea cateva ceasuri elventiene, de calitate, pe care le purta la diferite ocazii. Erau elegante si il faceau sa se simta ca pe covorul rosu de cate ori le purta. Erau acele ceasuri pe care le punea, alaturi de un costum elegant, in zilele de sarbatoare sau cand iesea la plimbare, cu bunica, in parc. Asadar, nu am uitat ceea ce acesta mi-a spus, si anume ca, daca voi purta ceasuri barbatesti, sa imi iau mereu “unul elvetian”.

yhtrutrjhtr

Anii au trecut si am ajus sa conduc o firma destul de mare. La tinutele mele de zi cu zi, dar si pentru cele pe care le purtam la intalniri foarte importante, era musai sa pun si un ceas care sa se asorteze. Si nu am uitat povata bunicului. Am inceput sa achizitionez ceasuri barbati de la magazinul care mie imi inspira cea mai mare incredere, si anume ceasmania.ro. Aici sunt prezente peste 1900 de modele de ceasuri pentru domni si aceasta imensa colectie se mareste pe zi ce trece.

Ultima achizitie pe care am facut-o, de curand, a fost un Swiss Military Chrono, la un pret exceptional. De cand am vazut acest ceas, am fost fascinat de el. Acest model imi inspira putere absoluta si cred ca este ceasul prefect pentru un leader. Are un design modern, dar in acelasi timp este foarte elegant. Cureaua este din piele neagra, de calitate, cadranul din otel inoxidabil, geamul din cristal mineral durificat. Este un ceas de exceptie care arata tot ce are acest brand mai bun: precizie, calitate, invoatie si siguranta.

Asadar, am fost mai mult decat hotarat in momentul in care l-am achizitionat. Am facut comanda si in cateva zile am avut minunatul ceas direct la mine acasa. Pe lanaga transportul rapid, ceasmania.ro mi-a oferit si un certificat de autenticitate al ceasului, care imi da siguranat ca acest produs este original. Recomand tuturor magazinul online ceasmania.ro.

About The Author