PlayStation: Black Friday aduce reduceri la jocuri și PlayStation Plus

București, 16 noiembrie 2018: Sony Interactive Entertainment (SIE) dă startul ofertelor Black Friday cu reduceri majore la jocuri de top, PlayStation Plus (PS Plus) și hardware.

Reduceri de până la 60% la jocuri pe toată perioada campaniei Black Friday, în PlayStation Store

  • Campania începe pe 16 noiembrie și aduce reduceri semnificative la o serie de titluri precum: Marvel’s Spider-Man, Call of Duty: Black Ops 4, EA Sports FIFA 19, Need for Speed: Payback, Assassin’s Creed Odyssey, Red Dead Redemption 2: Special Edition și multe altele.
  • Campania se încheie marți, 27 noiembrie, la ora 1:59 am.

20% reducere pentru abonamentul anual PlayStation Plus

  • Oferta este disponibilă pentru toți jucătorii, inclusiv membrilor PlayStation Plus.
  • Jucătorii pot profita de reducere pe PlayStation Store și în magazinele partenere, până pe 27 noiembrie.

15% reducere pentru abonamentul PlayStation Plus de 3 luni pe PlayStation Store

FINAL

Despre Sony Interactive Entertainment Europe Ltd

Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE), cu sediul în Londra, Regatul Unit, este responsabil pentru brandul și gama de produse și servicii PlayStation® în cele 109 teritorii deservite de SIEE ca sediu regional pentru Sony Interactive Entertainment (SIE). PlayStation a reprezentat inovația pe piața de entertainment încă de la lansarea versiunii originale PlayStation în Japonia, în anul 1994. Gama de produse și servicii PlayStation® include PlayStation®4, PlayStation®VR, PlayStation®Vita, PlayStation®3, PlayStation™Store, PlayStation®Plus, PlayStation™Video, PlayStation™Music, PlayStation™Now, dar și titlurile PlayStation dezvoltate de Studiourile SIE Worldwide.

PlayStation este marcă înregistrată Sony Interactive Entertainment Inc. Toate celelalte mărci aparțin proprietarilor lor.

About The Author